Araz Media

Dienst

Social Media Marketing afnemen bij
Araz Media

De impact van social media valt niet meer te ontkennen. Dagelijks maken er zo’n miljarden mensen gebruik van social media.. uw doelgroep dus ook! Maar hoe bereikt u hun? Met social media marketing!

Araz Media zorgt voor uw social media account. Het enige wat wij aan u vragen is het uploaden van uw foto’s naar ons, en de rest doen wij! Met social media marketing zorgen wij voor bedrijven die in het online media wereld willen groeien!

Voordelen Social Media Marketing bij Araz Media:

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het gebruiken van social media platformen als Facebook, Instagram, WhatsApp en Linkedin om een product of dienst te laten promoten. 

Welke social media platformen voor uw bedrijf interessant zijn om in te zetten, hangt af van uw doelgroep. Onze social media specialisten brengen dit middel in kaart. Zo zijn platformen als Facebook en Instagram interessant bij een b2c doelgroep, terwijl bij een b2b doelgroep LinkedIn interessant is.

Wat voor type berichten posten jullie?

We ontwikkelen verschillende soorten berichten, afhankelijk van uw doelgroep natuurlijk. Dat kunnen afbeeldingen met voornamelijk tekst zijn, maar natuurlijk ook animatie beelden of foto’s. Indien er wensen vanuit uw kant zijn, dan houden we hier natuurlijk rekening mee. Alles om te zorgen dat u met een gerust hart, uw kanalen bij een social media marketing bureau als Araz Media kan achterlaten. 

Waarom een social media abonnement?

Door een social media marketing abonnement af te sluiten bij Araz Media bent u er van verzekerd dat deze stabiele stroom van content een feit zal zijn, waardoor u met een gerust hart, uw focus kan leggen op het geen waar u altijd mee bezig was. Wij focussen ons op het online werk.

Voor vragen neem gerust contact met ons op via de telefoon of email!

Waarom social media uitbesteden in paketten?

Araz Media heeft ervoor gekozen om een duidelijke en transparante te hanteren voor social media marketing. Door pakketten voor social media marketing te hanteren, heeft u vanaf het moment een inzicht op wat u kunt verwachten. Zo kunt u namelijk kiezen hoeveel platformen u wilt uitbesteden en hoeveel berichten er maandelijks gepost moeten worden. Op deze wijze bent u zeker van dat er niet teveel betaalt wordt voor het gekozen pakket.

Bereik meer bezoekers

Bredere netwerk door Social Media Marketing

Als u op zoek bent naar nieuwe klanten, uw omzet wilt verhogen of meer winst wilt maken met uw online bedrijf, dan kan social media marketing de oplossing zijn voor uw bedrijf! Tegenwoordig zijn sociale media platformen als Instagram en Snapchat niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Een berichtje sturen op Facebook, een foto plaatsen op Instagram of LinkedIn gebruiken om een ​​nieuwe baan te vinden: steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van social media.

Als bedrijf kunt u hiervan profiteren door gebruik te maken van social media marketing. Social media marketing is het inzetten van verschillende soorten social media platformen om uw bedrijf bekend te maken bij uw doelgroep. Zo vergroot u uw online bedrijf en trekt u nieuwe potentiële klanten aan. Hoewel het misschien veel werk vraagt, zijn de voordelen zeker interessant!

Technologie waar we op vertrouwen

Voor het ontwikkelen van uw webshop gebruiken wij verschillende technieken van Google en WordPress. Naast het gebruiken van verschillende technieken passen wij ook de relevante zoektermen toe met de beste SEO tools. Dit komt allemaal samen in een stabiele, geoptimaliseerde website.

Gebruikt u al Facebook Instagram Linkedin  Pinterest Voor uw online bedrijf?

Araz Media zorgt voor hogere posities in Google, wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van informatieve websites, e-commerce webshops en online marketing strategieën. Neem graag contact met ons op voor een kopje thee of koffie 🙂 

Wat wij doen

Wat kunt u verwachten van Social Media Marketing bij ons?

Het is mogelijk om uw social media marketing zelf te beheren en uit te voeren, maar als bedrijf kost het veel tijd en moeite. Araz Media beheert de sociale media-activiteiten van uw bedrijf, zodat u zich op andere dingen kunt concentreren. Heel handig, maar wat houdt dit precies in?

Kiest u ervoor om uw social media uit te besteden aan ons, dan zorgen wij ervoor dat u geen zorgen meer hoeft te maken over uw content en campagnes. Het enige wat u hoeft te doen is het opsturen van de foto’s en wij zorgen voor de verdere verwerking. Dit kan voor slechts één social media kanaal zijn of voor elk platform dat u gebruikt. 

Gelukkig verlies u nooit de controle. Bij ons heeft u direct toegang tot experts die uw social media account beheren. U kunt op elk moment informatie doorgeven en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Samen met de experts vindt u de juiste oplossing voor uw social media!

Waar houden wij ons bezig mee?

Prijzen & specificatie

Pakketten:

Kies het pakket dat bij u past!

Let op: Onze prijsindicatie is een eerste schatting van de prijs (excl. btw) voor het uitvoeren en beheren van onze Social Media diensten.

Media basis pakket

99 / p.m

Vraag offerte aan
 • Opstartkosten €130,-
 • 4 berichten p/m
 • Grondige controle
 • Checkup social media account
 • Strategie samenstellen
 • (her)ontwerpen van pagina's
 • Fotoshoot (10-20 foto's)
 • Chats en reacties beantwoorden

media medium pakket

179 / p.m

Vraag offerte aan
 • Opstartkosten €130​,-
 • 8 berichten p/m
 • Grondige controle
 • Checkup social media account
 • Strategie samenstellen
 • (her)ontwerpen van pagina's
 • Fotoshoot (20-50 foto's)​
 • Chats en reacties beantwoorden

Media premium pakket

239 / p.m

Vraag offerte aan
 • Geen opstartkosten
 • 10 - 15 berichten p/m
 • Grondige controle​
 • Checkup social media account
 • Strategie samenstellen
 • (her)ontwerpen van pagina's
 • Fotoshoot (50 - 100 foto's)
 • Chats en reacties beantwoorden​

Contact

Bent u op zoek naar een vaste- en betrouwbare
social media beheerder?

error: